• needhelp@oxpitan.com
  • 666 888 0000

Juice X press

Rotterdam
'Ik vind het belangrijk om te delen wat we krijgen. We zijn allemaal gelijkwaardig en ieder kind verdient liefde en goede basis om te groeien en bloeien. Stichting Weeslief raakt heel veel kinderlevens en dit steun ik heel graag!'❤️
https://juicexpress.nl

Energie-advies

Groet
Ons bedrijf helpt mee de wereld een beetje schoner te maken door de verkoop van zonnepanelen en nano (infrarood) verwarming. Wij helpen stichting weeslief omdat wij achter jouw initiatief staan en de mogelijkheid hebben om te helpen.
https://energie-advies-holland.nl

Shirts2print

Wormerveer
Shirts2print is een bedrijf die gespecialiseerd in het bedrukken van textiel. Wij bedrukken kleding met een logo, slogan of eigen ontwerp graag voor u. Wij leveren al vanaf 1 stuk en hanteren scherpe prijzen voor elk product. Wij staan volledig achter het fantastische initiatief van Stichting Weeslief.
https://shirts2print.nl

STOOF

Assendelft
In samenwerking met de stichting hebben wij een saus ontwikkeld: Stichting Weeslief saus!
Stoof is smashing it since 2018! W
e hebben veel verschillende burgers, overheerlijke spareribs, zelfgemaakte sauzen, patat stoof, snacks en nog veel meer. Woont u zelf in Assendelft of omstreken zal ik zeker even langsgaan (& een stichting weeslief sausje proeven natuurlijk). 
https://www.stoof-bestellen.nl

H&R Business IT Solutions

Utrecht
H&R Business IT Solutions is een volwaardige IT dienstverlener die kiest voor persoonlijke service in een digitale wereld. We zijn een familiebedrijf en vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. Hoe fijn het ook is om onze bedrijfsdoelstellingen te realiseren, het is des te fijner om ook wat terug te kunnen geven aan de maatschappij. Om ons in te zetten voor een betere wereld, steunen wij stichting Weeslief dan ook graag!
https://www.henr.nl

BY DIN

Amsterdam
BY DIN is een geweldige gift shop met luxury musthaves, hier vind je voor een leuk prijsje jou luxury musthave van sieraden tot amber blokjes. Ze hebben het allemaal ! Stichting Weeslief is een geweldig initiatief en wij steunen de stichting graag.
https://www.jewelsbydin.com